Logo-mistral-audio-nl

Augustus 2011, nieuwe website gelanceerd voor nog betere informatieverstrekking.

Sinds heden is er een speciale website voor Mistral Audio Nederland en Belgie present, zodat de klanten uit de Benelux direct een informatiepunt hebben voor de Mistral Audio producten. De belangstelling naar Mistral audio producten is de afgelopen periode met grote stappen gegroeid en hier hoort een nieuwe website bij. De website beschikt over een gemakkelijk navigatie overzicht, waarbij alle huidige modellen geleverd in de Benelux goed bezocht kunnen worden, zodat consument en winkelier snel kan beschikken over diverse productinformatie en nieuwsberichten. Via de contactpagina kunt u uiteraard direct contact opnemen met Mistral Audio Benelux. In de regel ontvangt u binnen 48 uur bericht terug op uw vraag.

Ook kunt u als klant terecht bij onze dealers, te vinden via de dealersectie. Bij onze dealers kunt u zich professioneel laten voorlichten over alle modellen van Mistral Audio en kunt u de kwaliteit ervaren van Mistral Audio.

Mistral-Audio heeft velen tevreden klanten mogen verwelkomen de afgelopen jaren en wij hopen dat wij u ook spoedig mogen verwelkomen!

Bow-A4